torstai 24. toukokuuta 2012

!!

NONI tänään oli koulussa näyttö, jännitti enemmän ku tarpeeks :D mutta 3 tuli kuitenkin! ihanaa mahtavaa (: vaikka olikin kauhee kiire ja semmosta. Mutta jooo kohta luultavimmin olisi muutto edessä tästä kämpästä, koska kämppis lähtee, ja jos en saa ketään kaveria nii minäki joudun lähtee ): noh.. ei siinä mitään, kyl mulle kesäl sitte uus kämppä kattellaa (: yksiö ny ainaski, mutjoo eipä mulla muuta (:

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

eilistä ja tätä päivää

Vai että semmosta eilen :D tosiaan yhen kaverinkaa aamusta peruuntu näkeminen ja sitte hengailinki prismassa jonku aikaa. Ja kun kävelin elektroniikka puolella, nii ne äijät katteli siel telkkarii ku tuli lätkää ja hirveee huuto ku suomi teki avaus maalin :D mutta eivät tainneet enää huutaa siitä eteenpäi, ainakaa ilosta :D joo ja sitte hengailin vivven ja sannankaa vaihteeks, juttu oli sen sorttista et huhhuh.. wazapi makarooneja valmistetaan suihkussa ja tämmöst, vivveki esitteli wazapi "voimiaan" ja viereisessä pöydässä istuva nainen katseli vähän kummaksuen kun naurahtelimme aika paljon :D sitte käytii sannalla ja hengailtii siel hetki. Se niitte koira on melkei mun pitune... iha hävettää :D SITTEN meni maailman kirjat sekasin ja löysin itteni hevostallilta ja raviradalta... mikä muhun on menny :D menin viel vapaaehtosesti! Ne jotka tuntee mut, tietää etten todellakaan käy missää hevostalleilla ikinä :D mutta joo. sitten menin kaverille yöks ja kahteltiin öö puol neljään asti leffoja ja si mentii nuq (: aamul mää häippäsin si ennen klo 11 :D pieni väsy nyt, mut ei se mitään (:! Ja tänään olisi suunnitelmissa, huomisen näytön suunnittelemista ja jos sitä viel kaupungille menis pyörii (: Eipä tässä sitte muuta.

perjantai 18. toukokuuta 2012

!

sä haluut vaa käpertyy jonkun kainaloon,
sä haluut vaa tuntee et joku sua arvostaa,
sen et joku ees joskus sua kaipaa,
sekä sen et jotakuta saa aina halaa.


sä toivoisit et joku sua joskus pitää hellästi,
sylissä ja silittää sun hiuksiis,
sä toivot et sais jonkun vierest aamusin herää,
sitäkin et sais olla jonkun kanssa onnellinen,
ja et sais jonkun paikkaan sun kaikki haavat.


sä haluut olla se puuttuva pala,
sä haluut olla se joka kirkastaa toisen maailman,
se joka on syypää jokaseen hymyyn,
se joka on toiselle korvaamaton,
sekä myös se jolle joku sanoo "mä sua rakastan".

torstai 17. toukokuuta 2012

!

hienoa suomi! (: oli kyl illan koho kohta. Muuten myös ihan mukava pv ollut, vaikka yksin olenkin aikalailla koko pv ollut (: mutta tutustuin lisää uuteen tuttavuuteen ja hänestä kuoriutui aivan mahtava tyyppi! :P Onneksi huominen on vapaata ja saa nukkua, ainakin toivottavasti pitkään ja jotain ohjelmaa pitäisi kehitellä ettei mene koko päivä kotona kykkimiseen. Nyt tosin alkaa olemaan vähän väsy (: että illan jatkot!

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

(:

Se on jännä, kun on itse kuvitellut että on unohtanut jo erääseen henkilöön kohdistuneet tunteet. Tänään kun tapasin tämän henkilön pitkästä aikaa, tajusin että taitaa edelleen sydän pomppia tiheempään hänen seurassaan. Vaikka edelleen haluaisi muutakin kuin kaveruutta, toinen ei taida olla enää samaa mieltä. Harmittaa, mutta ei se mitään (: Mutta päivä kulu prismas kierrelles ja löysin kivat kengät jotka aijon ostaa pian! :p ja vietin rentoa hetkeä sannan ja vivvenkaa (: ja vivveki piti hauskaa mun facebookilla, kiitos siitä jos tätä luet :D! muttajoo ihan mukava ja rento pv ollu. Täytys vaa huomiseksikin kehitellä jotain, kerran kun on 4pv viikonloppu! Mutta illan jatkot teil! (:


tiistai 15. toukokuuta 2012

noniin.

Tästä se lähtee (: Oon tosiaan kuullu että tää ois tosi terapeuttista kirjoittaa elämän ylä- ja alamäkiä omaan blogiin. Toivottavasti tänne liittyy edes pari hassuu tyyppii jotka tykkäis lukea ja kommentoida mun kirjoituksii (: Mahdollisii runon pätkiikin kirjoitan ja ehdotuksia saa laittaa aiheista. Hihi kiitos hei tält illalt (: 
Ps. tätä biisiä kuunnellu tämän illan, hyvä fiilis (:!