keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Heij (:

Joo on taas aikaa ku on tullu kirjoteltua (: mutta on kyllä kaikenlaista kerrottavaa!
Viime kuussa aloin seurustelemaan yhden tosi mukavan pojan kanssa, ja hänen nimensä on Henry ja kuukausi tosiaan tuli juuri täyteen.
Ikävä vain että hän asuu vaasan lähistöllä joten sinne on matkaa ja kestääkin bussissa istuminen, mutta ei se mitään, kestän sen (: juu ja syyskuun 9. oli synttärini ja tienasin yhteensä 250€ (joista jäljellä enää 150€) :p.
Edellis vklp kun olin Henryllä ja meillä oli tosi ihana viikonloppu, ihanaa oli istua kodassa kahdestaan ja nuotion leimutessa istuskella (: i love!
Juu ja eilen mun luona oli yötä Anastasia, Salo ja Anne ja oli hyvin kiva ilta (: ja reippaina olimme aamulla koulun kanssa katsomassa DUUDSONEITA <3 uujee, oli tosin pettymys että paikalla oli vain HP ja Jarppi, Jukkaa odotin kovasti o:
Ensi viikon viikonloppuna minäpä oon töissä oktoberfest:eillä (: aamulla tai aamupäivästä meen ja pääsen yöllä 2 aikoihin pois, jos siis jaksan olla niin kauan (: tulee ainakin korvattua poissa oloja!
ps. http://www.forssaoktoberfest.fi/DowebEasyCMS/?Page=Oktoberfest täällä siis :p
Ja siitä sitten viikko niin onkin syysloma ja Henryn ja hänen perheensä kans lähetään laivalle 13.-14.10 ja mennään siellä katsomaan Diandraa (: ja sitten alkuloma ollaan meillä Henryn kanssa ja loppu lomaksi niille (: i like!
Juu ja viime aikoina kavereidenkaa kuunneltu kovasti Gangnam styleä ja oi tanssiakin harjoteltu :D
Mutta eipä minul muuta tällä kertaa, palaillaan (:!

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti